Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Deers – Between Cans

Madridtjejerna i Deers (FVI Introducerar #32) har stått för en av årets absolut största framgångssaga och verkar njuta av varenda minut. På CV:t finns redan utsålda shower på de brittiska öarna och förbandsprestationer åt Libertines efter blott ett officiellt släpp ser med andra ord framtiden extremt ljus ut för de avslappnade spanjorskorna. På måndag ger man ut sitt andra officiella släpp genom dubbelsingeln som går under namnet Barn, vi har tidigare hört Castigadas En El Granero från sjuan som ges ut via Lucky Number och under tisdagen avtäcktes andra halvan. Between Cans går även den i en ladustämning och vi kan inte annat än att längta efter 2015, sol och Deers absoluta genombrott.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s