Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: The Acid – Fame (N∆mes Remix)

Adam Freeland, Ry X och Steve Nalepa bildar samarbetet The Acid som tidigare i år släppte ett lysande debutalbum. Nu har en av de mest framstående låtarna, Fame, fått en imponerande remix från ett något oväntat håll. Det är trion själva som delar med sig av den på sin Soundcloud-sida där följande info finns att läsa om det drömska spåret: “When a young guy from Orenburg, Russia- which is about 900 miles southeast of Moscow, near the Kazakhstan border- sent us a remix of Fame we didn’t have high expectations. But this beautiful droney, dream synth, dancefloor rework is possibly our favourite yet.”.

Här finns mer att höra från den uppenbarligen talangfulla ryssen.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s