Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Only Real – Yesterdays

Niall Galvin har under artistnamnet Only Real gjort sig associerad med lika söta frukostflingor som låtmaterial. Efter att ifjol släppt den något mer återhållsamma men kvalitetsstämplade EP:n Days In The City har det bjudits på en alltmer färgglad och popig Only Real under 2014. Nya singeln Yesterdays följer upp den somriga Pass The Pain och finner precis som sin föregångare styrkan i refrängen och lekfullheten. Alstret är taget från det debutalbum som förväntas släppas 2015 och som på förhand måst ses som en het kandidat till nästa års sommarsoundtrack.

FVI Introducerar #1: Only Real

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s