Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter / Titta

Petite Noir bekräftar debut-EP – lyssna på första singeln nu

Petite Noir har genom sin egenstämplade ‘noirwave’-musik fått upp en hel del ögon för sig utan att egentligen ha spottat ur sig särskilt mycket nytt material. För drygt två veckor sedan annonserade sydafrikanen att en debut-EP skulle släppas via Domino Records och under tisdagen släpptes första singeln samt fler detaljer. Släppdatum är satt till den 19 januari och till sin hjälp har Yannick Iluga haft producenten Luke Smith som bland annat låg bakom Foals andra album Total Life Forever. Första smakprovet går under namnet Chess och med följer en video producerad av hypade VCR-romantikern Cieron Magat.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s