Artikel / Nyheter / Titta

TITTA: The Hanged Man – The Island

Rebecka Rolfart (tidigare Those Dancing Days samt Vulkano) har genom sitt nya projekt The Hanged Man blivit en av de viktigaste pjäserna i den svenska musikhösten. Med sin nyligen släppta debut-EP First Quarter Moon är hon när året nu börjas summeras en självklar kandidat till en av de bästa svenska nykomlingarna. Nu har det ordentligt mäktiga och mörka spåret The Island dessutom fått en video skapad av Sheila Johansson och Michelle Claesson Eismann, en mycket välgjord och passande sådan. Njut av den ovan och lyssna sedan på The Hanged Mans debut-EP här nedan så har både ögonen och öronen fått en god musikbaserad dos idag.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s