Artikel

LYSSNA: James Blake – 200 Press EP

james blake
2014 lider mot sitt slut. Årslistorna har börjat gå i tryck, albumsläppen avtagit och pusslet som är Spotifylistan till nyårsfesten börjat läggas. Det är dags för 2015 och ett startskott av det släpptes redan under måndagen. Det rör sig om en av 2010-talets mest framgångsrika och banbrytande akter James Blake som släpper sin EP 200 Press. Titelspåret har tidigare spelats i en av brittens BBC Residency-set och ett väldigt exalterande uttdrag men nu finns hela den fyra vassa låtar skapelsen att avnjuta. Blake beräknas släppa uppföljaren till 2013 års hyllade Overgrown i april nästa år och trots att dessa spår inte kommer att återfinnas på kommande plattan skruvas inte förväntningarna ner. 2015 kan börja.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s