Artikel / Lyssna / Nyheter

Django Django tillbaka med besked

Det har snart gått tre år sedan Django Django hypnotiserade världen med sin kreativa och stundtals bisarra musik via det självbetitlade debutalbumet, en debutplatta som bland annat belönades med en given Mercury Prize-nominering. Nu är Londonbandet tillbaka och under veckan släppte man första nya materialet från det album som är att stunda.

First Light fräschar upp minnet från det golvande debutalbumet men går även mot en något mer mogen, mörkare och mer dansant ljudbild. Det är en comebacklåt som gör allt en comebacklåt ska och längtan efter nytt från de märkliga britterna ökar än mer.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s