Artikel / Lyssna / Nyheter / Titta

LYSSNA: Peace – I’m a Girl

Peace släpper uppföljaren till 2013 års 90-talsinspirerade solstråle In Love den 9:e februari. Trots detta började uppladdningen redan i april 2014 via singeln Money, en uppladdning som under hösten och vintern intensifierades med ytterligare singlar.

När I’m a Girl ser världens ljus är det den femte singeln från det tio långa albumet som ännu inte släppts. Till skillnad från tidigare mer popiga, funkiga och 70-talsinspirerade spår påminner I’m a Girl mer om debutalbumets sound och charmen är något Peace aldrig ser ut att lyckas bli av med. Med nya singeln följer även något så modernt som en “interaktiv” video som du hittar här ovan.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s