Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Gengahr – She’s A Witch

På lördag spelar Gengahr inför ett utsålt O2 Arena i London då man agerar förband till alt-J:s spelning på den massiva arenan som rymmer 30 000 åskådare. Bandet släppte i oktober sin första singel på Transgressive i form av den spökliga Powder och är nu tillbaka i form av en EP med releasedatum 10 mars på bolaget-

Titelspåret She’s A Witch är en optimerad tappning av ett av bandets första demos (då man fortfarande hette RES) och som även då blev uppmärksammad. Gengahr ger ett flertal spelningar i den brittiska huvudstaden den kommande tiden och intresset ser ut att öka för varenda gång Felix Bushes karaktäristiska stämma ekar över de semi-psykedeliska tonerna, man agerar dessutom förband till alt-J i Stockholm den 20 februari på Münchenbryggeriet.

FVI Introducerar #18: Gengahr

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s