Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

Toro Y Moi tillbaka med nytt album

toroymoiChaz Bundik aka Toro Y Moi kunde under måndagen meddela att ett nytt album är att vänta den 6 april via Carpark Records. Det blir uppföljaren till 2013 års Anything in Return som Toro Y Moi men väl värd att notera är Michael som ifjol släpptes från sidoprojektet Les Sins.

Första singeln från What For? går under namnet Empty Nesters och är något av ett avstamp från tidigare produktioner vi tidigare bjudits på. Den knappt fyra minuter långa skapelsen osar betydligt mer psykedeliskt 60-tal och påminner i mångt och mycket inte alls om det vi tidigare hört från den gode Bundik. Men bra låter det, som du kan höra här.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s