Artikel / Lyssna / Nyheter

TĀLĀ och How To Dress Well i låtsamarbete

Projektet Songs From Scratches för samman två experimentella akter i 24 timmar, låter dom skapa varsin låt ihop och släpper sedan reportage och resultatet av det kreativa samarbetet. I det senaste avsnittet deltar självaste How To Dress Well och en av 2014 års mest banbrytande nykomlingar, Londonproducenten TĀLĀ.

Förutom låtarna fick vi även bekräftat att “TĀLĀ has a horde of “vocal samples to fuck with”, något som gick att misstänka efter de två briljanta EP:s som hon släppte ifrån sig ifjol. Hör båda versionerna av The One som man valt att kalla låten ovan och nedan.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s