Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

Drenge med albumnyheter och singel

Under tisdagen avslöjade Drenge att man släpper sitt andra album, Undertow, den 6 april via Infectious Music. I samband med detta presenterade man även singeln We Can Do What We Want, en skapelse som innehåller samma vildsinta energi som debutplattan men förmedlat på ett mycket mer moget och konventionellt sätt.

Bröderna med det passande efternamnet Loveless berättade i en intervju för DIY att bas är att vänta på uppföljaren till det självbetitlade albumet och att det fanns en “no blood-policy” när det kom till låtskrivande denna gång. Duon verkar mycket stolta över det som är att vänta och singeln lovar mycket gott inför “det svåra andra albumet”.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s