Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Cosmo Sheldrake – Tardigrade Song

Cosmo Sheldrake satte oss i trans när den munti-instrumentella bisarra moderna folkinspirerade låtar nådde vår mailinkorg (FVI Introducerar #29). Den officiella debutsingeln The Moss sålde slut och Sheldrakes följe har bara fortsätt att växa, nu är det dags att ta nästa steg för den kreativa själen.

Under våren kommer en debut-EP att släppas på Transgressive Recordings och första singeln går under namnet Tardigrade Song. En låt där Cosmo återigen vänder sig till naturen och föreställer sig ett liv som en av världens absolut tuffaste varelser, en trögkrypare. Det hela låter givetvis fantastiskt på Sheldrakes redan nu karaktäristiska sätt.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s