Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Cloud Castle Lake – Glacier

Under fjolårets höst släppte Dublinbandet Cloud Castle Lake ifrån sig en EP som skapade stora ringar på vattnet. Daniel McAuleys fångande röst som tillsammans med resten av den lika vackra kompositionen fick såväl bloggar som Pitchfork att skrika Radiohead! Sigur Ros!.

Den 16 mars är det dags för en ny EP från de växande irländarna och första spåret Glacier tyder att det är samma inriktning som Dandelion bjöd på. Trots att det må vara den mest obskyra låten man släppt ifrån sig så är den drygt fem minuter långa skapelsen något att låta fånga en.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s