Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Formation – Back Then

Under sommaren 2014 släppte två tvillingar i södra London en EP som endast gick att tillgå i vinyl och i sin helhet på Youtube. En EP som lät som ett pånyttfött LCD Soundsystem, ett sound som undertecknad blev väldigt förälskad i (FVI Introducerar #52).

Nu är man tillbaka med en ny EP som släpps på bredare front. Young Ones släpps den 22 mars och förutom titelspåret bjuds vi nu på nya alstret Back Then. En låt som med sina experimentella men stilsäkra fyra minuter lovar extremt gott och gör att Formation seglar upp som en av årets mest spännande popakter.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s