Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Foreign/National – Always Blue

Foreign/National (FVI Introducerar #9) spred under fjolåret solsken med sin nostalgiska psykedeliska pop som fick namnet yacht-pop av någon kreativ skribent på DIY. Nu återvänder Melbournebandet med fler melodier som aldrig vill lämna din hjärna och nya singeln Always Blue. En drygt fyra minuter lång skapelse från ett band som fortsätter att polera sitt egna sound och endast ser ut att hitta mer rätt för varje steg man tar. Det må inte längre låta lika mycket som en lyxyacht men med den här potentialen lär det inte dröja längre innan den psykedeliska kryssningen styr mot mEuropa i en rasande fart.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s