Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Slaves – Feed The Mantaray

Trots att Slaves släppte sitt debutalbum redan 2013 var det inte förrän med EP:n Hey man fick den uppmärksamhet som man visade sig förtjäna. Förutom titelspåret från nämnda släpp har låtar som Where’s Your Car Debbie? och senaste Arctic Monkeys-ala-Humbug-liknande singeln The Hunter skruvat upp förväntningarna rejält på Kentduon som väntas släppa “sitt riktiga debutalbum” i sommar.

Under tisdagen tog man sitt nästa steg då nya singeln Feed The Mantaray premiärspelades av Zane Lowe. Enligt frontmannen Isaac Holman föddes låten när han var irriterad på högljudda grannar och det är där Slaves är i sitt ess, när man är skitförbannade. Ett knappt tre minuter långt statement från ett band som fortsätter att köra över allt som kommer i deras väg.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s