Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Crows – Pray

Londonbandet Crows har med sina omtalade liveshower byggt upp ett rykte som ett av stadens bästa gäng på att spela den mörka rifftunga rock som ofta hittas i källare och mindre pubar. Den 30 mars släpper man singeln Pray/Crawling via Brace Yourself Records och i samband med den nyheten streamas även a-sidan. Ett blodtörstande kontrollerat kaos som med sin nästintill hypnotiska svärta gör att Crows träder ut ur mörkret och sticker fram huvudet genom det enorma utbudet som något speciellt. En singel som lovar mycket gott med andra ord, håll ögonen på Crows.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s