Artikel / Lyssna

LYSSNA: Only Real – Can’t Get Happy

Niall Galvin, mer känd som den flingälskande Only Real (FVI Introducerar #1), släpper sitt debutalbum Jerk at the End Of The Line den 30 mars via Virgin EMI. Tidigare har de solskenssprängda singlarna Yesterdays och Pass The Pain pekat mot ett betydligt mer popigt sätt än den suveräna hip-pop EP:n Days In The City.

Under gårdagen avtäcktes nya singeln Can’t Get Happy, en knappt fyra minuter låt som är den 22-åriga artistens främsta singel hittills. Genom sin simpla men beroendeframkallande komposition och Only Reals melodiska röst är det en låt som är svår att inte förälskas i och ett alster som tar den Londonbaserade artisten till nya nivåer som lovar gott inför fullängdaren. Hör spåret här ovan och nynna caaaan’t get haaapppyyyy resten av dagen.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s