Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Black Honey – Madonna

En av fjolårets andra hälfts mest omtalade nykomlingar gick under namnet Black Honey (FVI Introducerar #47). Det då hemlighetsfulla Brightonbandet lyckades med sina beroendeframkallande refränger och Wolf Alice-osande grunge-pop få stor uppmärksamhet i såväl etablerad musikpress som bloggar.

Inte längre hemliga, men fortfarande lika bra, släpper man den 6 april dubbelsingeln Madonna/Spinning Wheel via Duly Noted Records och förstnämnda spåret finns att tillgå redan nu. Madonna låter som det Black Honey vi lärt känna och som knockat oss från första stund, lett av Izzy B Phillips träffsäkra sång och träffsäkra gitarrslingor fortsätter man att rättfärdiga hypen.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s