Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Courtney Barnett – Depreston

Courtney Barnetts debutalbum Sometimes I Sit and Think, and Sometimes I Just Sit släpps den 23 mars och är en av musikvärldens mest efterlängtade släpp. Med sina briljanta mångfacetterade texter har den australiensiska sångerskan charmat en hel värld och det nya alstret Depreston tyder inte på att den erövringen kommer att avta.

Karaktäristiska texter och kalla slackertoner levereras på ett sätt som ingen annan kan göra bättre än just Barnett och redan från första ton går det att höra vem som ligger bakom skapelsen. Courtney Barnett är en av världens just nu starkast lysande stjärnor och det är bara att njuta.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s