Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Toro Y Moi – Buffalo

Chaz Bundick, främst känd för projektet Toro Y Moi, är en av vår tids mest produktiva och talangfulla musiker. Den 6 april släpper han sitt femte album sedan 2010 och genom förstasingeln Empty Nestors kunde en ny direktion tydas.

Buffalo är den andra singeln tagen från What For? och bekräftar aningarna men är en låt som går mycket mer mot 70-tals pop än de 60-tals psykedeliska tendenserna sin föregångare tydde på. Det fortsätter dock att låta lika fantastiskt och förväntningarna är numera enorma på vad Bundick har att erbjuda denna gång.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s