Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Gengahr – Haunter

Den 16 mars släpper Londonbandet Gengahr sin She’s A Witch EP via Transgressive Records. Om man följer denna sida någorlunda regelbundet lär man redan veta att vi är något besatta av det extremt kvartetten som under senaste halvåret gång på gång rättfärdigat den hype man successivt byggt upp.

Haunter är det fjärde och sista spåret från kommande släppet att avtäckas och är ytterligare en vital pusselbit i den magiska skapelsen som nu är ett faktum. Gengahr har under inledningen av året agerat förband åt alt-J och gjorde så sent som för två veckor sedan sin första headlineshow i hemstaden, en spelning vi bevittnade och kunde bekräfta vilken enorm potential som finns i framtidsnamnet.

Ett spår som omhuldar Gengahrs mer harmoniska sida och fortsätter att bekräfta att man de facto är ett av 2015 års mest lovande namn.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s