Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Natali Felicia – Used To Be

Förra veckan börjades en ny stjärna tändas på den redan välfyllda Skandinaviska pophimlen. Natali Felicia släppte sin debutsingel Used To Be som blivit uppmärksammad av bland annat The Line Of Best Fit. Inom sina knappa fyra minuter bjuder Stockholmssångerskan på klassisk, och traditionellt bra, skandinavisk mystisk popmusik.

Tyngden ligger i Natalies starka röst och med små medel lyckas man skapa storhet som lovar mycket gott för att vara en debut. Spåret är producerat av Johannes Berglund (The Knife, Lykke Li, I Break Horses) och det lär inte dröja länge innan skivbolagen kommer nosandes.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s