Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Saigon – C’est La Vie

Den 18 mars släpper talangfabriken Nomethod Records Stockholmkvintetten Saigons debutalbum New World Outro. C’est La Vie är namnet på bandets senaste singel som gör det värt att ringa in släppet som ett av de mest spännande att ta del av på hemmaplan under våren.

Det knappt fem minuter långa spåret sätter en i trans från första början genom att blanda såväl nytt som gammalt. Saigon låter på den senaste skapelsen som allt men samtidigt inte som något vi hört tidigare. Vad som är desto tydligare är att C’est La Vie är ett oemotståndligt spår och att allt vi behöver göra är att dansa.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s