Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Turtle – Silent Weapons

Glasgowproducenten Jon Cooper skapar under namnet Turtle elektronisk musik med post-rock influenser. Senaste spåret Colours från den kommande EP:n med samma namn blev utsedd till en av veckans bästa låtar av oss och nu återvänder det lovande namnet med nytt material.

Silent Weapons återfinns även den på den kommande EP:n som släpps 6 april via Beatnik Creative. Precis som sin föregångare är det en extremt mäktig skapelse som med beslutsamhet letar sig fram i de allra vidaste ljudlandskapen och det är bara att luta sig tillbaka och titta på.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s