Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Young Fathers – Shame

2014 års vinnare av det prestigefyllda Mercury Prize blev den skotska trion Young Fathers. Detta gjorde dock inte gruppen mätta utan redan tidigt under året var man tillbaka med den monumentala singeln Rain Or Shine från kommande plattan White Men Are Black Men Too, ute 6 april via BIG DADA. En av årets hittills bästa låtar men som också tydde på en något popigare inriktning till skillnad från den alternativa hip hop man bjöd på genom debutalbumet.

Shame är andra spåret från kommande uppföljaren och är en än popigare skapelse än sin föregångare. Det fortsätter dock att låta fantastiskt lovande från Young Fathers som bland annat spelar på Roskildefestivalen i sommar.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s