Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

Bloc Party är tillbaka, jobbar på femte studioalbumetKele Okereke, sångare och frontman i Bloc Party har på senaste tiden satsat på solokarriären. Han har både hunnit släppa albumet Trick och varit på egen turné. Igår berättade han dock att för den australiensiska radiokanalen Triple J att Bloc Party är tillbaka, och redan har börjat spela in ett femte album.

Kele berättar också att (som alltid när det gäller Bloc Party) vi kan vänta oss att nästa album tar en ny riktning och menar att för att fortsätta utvecklas kan en inte bara göra samma sak igen och igen. Han berättar också att bandet i nuläget har omkring 18 låtidéer de jobbar med och avslutar med att ge oss ett akustiskt smakprov från nya låten Exes.

Hör hela intervjun ochsmakprovet av nya Exes nedan:

Länk till smakprovet från Exes:

http://www.abc.net.au/triplej/media/swf/audioplayer.swf

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s