Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Wolf Alice – Bros

Wolf Alice har sedan 2013 varit ett av de absolut största framtidsnamnen på den brittiska musikhimlen. När det den 22 juni är dags för debutalbumet My Love Is Cool är det få band som nått en sådan status över relativt kort tid utan att besitta en fullängdare.

Bros är låten där allt egentligen började för Londonkvartetten, från att ha släppts som ett av bandets första alster under våren 2013 har den växt fram till något av en modern klassiker för de allt större folkmassorna framför scenerna – nya, som gamla frälsta. Under torsdagen släpptes en uppdaterad version av den vackra skapelsen som har ett betydligt mognare sound men ändå lyckas fånga den barnsliga vänskapskärleken på ett alldeles utmärkt sätt.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s