Albumnyheter / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Misun – After Me

Washintonbandet Misun släppte under 2014 debutalbumet Superstitions, ett släpp som uppmärksammades mer i USA och i princip inte alls i vår del av världen. Under uppbyggnaden till fullängdaren gjorde man sig ett namn genom att experimentera med alla sorters musik och sätta sin egen prägel, den man valt att kalla “aquawave”. Vad det betyder är som i många av dessa fall något oklart. Vad som är desto klarare är det nya spåret After Me, hämtat från den kommande EP:n Feel Better. Ett tillbakalutat kraftpaket från ett band som aldrig verkar hitta hem men alltid hitta känslan.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s