Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Saltwater Sun – Habit On My Mind

Alvvays och Honeyblood stod på två olika sidor Atlanten för några av fjolårets bästa debutalbum genom sin ungdomliga, tillbakalutande men ändå storslagna rockmusik. I svallvågorna av detta släpper Saltwater Sun sin officiella debutsingel via det unga bolaget Hand In Hive, ett mycket lovande alster som ligger mycket rätt i tiden både sett till stil och kommande årstid. Bandet jobbar just nu dessutom med producenten James Bragg som precis avslutat sitt arbete som medproducent till våra favoriter Gengahrs debutalbum.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s