Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

Mac DeMarco släpper nytt och kommer till Sverige

Mac DeMarco tog med fjolårets album Salad Days gigantiska kliv då kanadensaren gick från slackerikon till hyllad och kultstämplad indiestjärna. Under onsdagen annonserade den enormt populära artisten att nytt material är att vänta i augusti i form av ett åtta spår långt minialbum vid namn Another One som släpps den 7 augusti via Captured Tracks.

I samband följde inte bara en teaser, som du finner ovan, i sann Mac DeMarco-anda utan också europeiska turnédatum. Förutom datum på bland annat Londons Roundhouse återfinns två svenska visiter då Macs mytomspunna liveshow besöker Debaser Strand i Stockholm den 21 september och Pustervik i Göteborg två dagar senare. Biljetter till spelningarna släpps imorgon torsdag klockan 10.00.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s