Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: En Poppel – Time & Time Again

Stockholmsbandet En Poppel har sedan 2011 figurerat på olika mindre svenska festival- och klubbscener med sin egenuttalade disko/punk. Trots detta har det dröjt ända tills nu för kvintetten att släppa ifrån sig en efterlängtad debutsingel, men den som väntar på något gott väntar som bekant aldrig för länge.

Time & Time Again är namnet på debutsingeln från det lovande bandet vars influenser “sträcker sig från ABBA till Madchester” och den knappt fyra minuter långa introduktionen håller vad den lovar. Det är en förstagiv som innehåller nästintill allt man kan söka hos en debutsingel. Det låter, för att tala Stockholmska, “fräscht” och är en enorm injektion i den svenska musikscenen.

Den 6 maj firar man släppet på Maskineriet, snöra på er dansskorna och skutta dit med En Poppels debutsingel i lurarna.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s