Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Turtle – The Floor

Skotten Jon Cooper har genom projektet Turtle gjort sig ett namn som en av absolut mest lovande producenterna. Genom atmosfäriska elektroniska spår som förmedlar en känsla post-rock länge haft monopol på är förväntningarna stora när ett nytt alster signerat Turtle dyker upp i flödet.

Under förra veckan hände det igen, The Floor släpptes under fredagen och Jon Cooper verkar inte kunna misslyckas. Tagen från kommande EP:n Colours, ute via Beatnik 11 maj, fortsätter Turtle att befästa sitt namn som ett av de allra skickligaste framtidsnamnen.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s