Artikel / Nyheter

LYSSNA: Real Lies – Seven Sisters

Londontrion Real Lies har fått mycket välförtjänt uppmärksamhet med de två dubbelsinglarna 2013 års World Peace/Deeper samt fjolårets North Circular/Dab Housing. Med låttexter som inte sällan anspelar på den brittiska huvudstaden, egna svartklubbsspelningar och ett engagemang i den lokala klubbscenen har trion byggt upp ett passionerat rykte.

I veckan återvände man med singeln Seven Sisters, en låt som tagit sin titel från ett område i norra London där Real Lies håller till. Låten som premiärspelades av Annie Mac ger oss det Real Lies vi lärt känna och inte kan vänta att höra mer av.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s