Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Nostromo – Microwave Cooking For One

“Alien-inspired Emoji-techno from Sweden, crafted from the digital tears of sad tumblr girls lost in cyber space.”, så lyder inledningen till presstexten tillhörande Nostromos verk Microwave Cooking For One. Det är en inledning med formuleringar som hade fått varje Hype Machine-blogg att dregla och vad som gör den än bättre är att låten håller samma klass.

Nostromo är den 18-åriga producenten Mattias El Mansouris senaste projekt, förutom att sprida fantastisk musik från Ge Hit Musiken har den lovande tidigare legat bakom bland annat CLOAK som vi uppmärksammade förra året. Nu är fokus på existensiell techno och debutspåret är den typen av låt som färgar av sig på hela ditt synfält när hörlurarna stänger ute andra audiella intryck. Det är med andra ord mycket lovande från en talang som fortsätter att utvecklas och går från klarhet till klarhet i jakten på att hitta rätt.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s