Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Kins – Young

Debutalbum är med mycket rätt oftast det första riktiga intagningsprovet för de flesta akterna där ute. Ofta stannar just den absoluta kreativa peaken där eller är, för få förunnat, början på en långvarig karriär. Kins släppte ifjol sitt självbetitlade album, ett album som definitivt inte gick att avfärda som skräp men som för att vara helt ärlig inte lämnade några större intryck.

Nu återvänder dock bandet med nya spåret Young hämtat från en kommande EP, och det är ett enormt kliv framåt i en annan riktning. Med en mörkare och mer koncentrerad atmosfär når Kins nya höjder när Thomas Savage ljuva stämma möter de bittra gitarrslingorna.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s