Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Roosevelt – Hold On

Att Kölnbaserade producenten Roosevelt är en mästare på att fånga de allra härligaste och mest underbara sommarkänslorna kände vi till sedan tidigare. Därför är det mycket passande att den Greco-Roman-signade akten nyligen släppte sitt första nya material på nästan över ett år när uteserveringarna precis börjat hägra. Då rörde det sig om den fångande Night Moves och nu fortsätter Marius Lauber att övertyga genom Hold On som spelar på solens allra vackraste strängar och det går inte annat än att drömma sig bort till den där terrassen, parken eller festivalen.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s