Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Flyte – Closer Together

Flyte har gjort sig ett namn genom att skapa musik som helt enkelt är för problemfri att inte ryckas med av. Londonbandets senaste giv Closer Together är inget undantag och trots att låten enligt egen utsago ska ha skapats ur en frustration över att bo för många i en alldeles för liten Londonlägenhet så andas den optimism. Kanske är det flyktbeteende på hög nivå eller så är kvartetten mästare på krishantering. Singeln släpps hursomhelst den 31 juli via Island Records och Flyte fortsätter att utvecklas mot ett mer storartat sound utan att släppa sin identitet.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s