Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Wolf Alice – You’re A Germ

Den 22 juni släpper Wolf Alice sitt minst sagt efterlängtade debutalbum My Love Is Cool. När den maratonlånga uppladdningen snart går i mål har Londonbandet släppt ifrån sig ytterligare ett spår i form av den riviga You’re A Germ, en låt som är bekant för de som fått äran att befinna sig på något av bandets livespelningar den senaste tiden. En liveversion från en Last.fm-session har även funnits tillgänglig sedan april men nu släpps tillslut studioversionen av det knappt tre minuter långa kraftpaketet och det är inte en dag för tidigt.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s