Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: la HORSE – HAD ME AT GOODBYE

la HORSE verkar ha en fantastisk förmåga att föra ut stämningsfull pop i rymden, så verkar det åtminstone bedömt av bandets andra singel HAD ME AT GOODBYE som följer upp det lekfulla rockalstret NOTHING FROM THE MONKEY IS FREE.

Det nya drygt tre minuter långa spåret tar sin början i harmonisk pop innan de psykedeliska influenserna gör sitt intåg och ger låten ytterligare en dimension för att i slutet förgöras. Det är ett mycket lovande spår som i sina stunder för tankarna till Tame Impala men som ändå lyckas hitta ett alldeles eget tilltal.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s