Artikel / Festival / Konserter / Nyheter / Recensioner

Stockholm Music & Arts 2015

IMG_4294

FVI rapporterar från Skeppsholmen och Stockholm Music & Arts. Här finner du samtliga recensioner och rapporter från festivalen, häng också med i vårt Twitterflöde som går att hitta till höger eller via länken nedan. 

Vår Twitter
Vår guide
Spelschema

Bilder från festivalen

Recensioner
Jonathan Johansson på Stora Scen
Natali Felicia i Eric Ericsonhallen
Daniel Norgren på Stora Scen
Noonie Bao på Stora Scen

Rapporter

Lördag
Frida Hyvönen
är världens mest morgonpigga människa, som hellre spelar 12.00 än på kvällen. Good Harvest ser ut att stå ensamma på världens största scen. Jonathan Johansson väljer inte kläder efter väder. Att en öl kostar 70kr måste vara ett knep för att minska toaköerna. Natali Felicia kommer snart gå att höra på RixFM. Hello Saferides läskigaste upplevelse var när hon var en raggningsreplik från att bli nazist. Konst kan vara precis vad som helst, och tur är väl det. Stockholm älskar Tori Amos. Thåström är bäst.

Söndag
Daniel Norgen
skulle kunna spela Moonshine Got Me i en timme. Noonie Bao är orange, och skapar bra, lättillgänglig pop. Love Antell fick sitt älskade regn på turnéavslutningen.  Beth Harts röst gör I’ll Take Care Of You rättvisa. Van Morrison var på bra humör, och kan ha världens bästa band. Hälften av alla 50+ drog innan Timbuktu & Damn, resten röjde mest av alla. Alldeles för många ville se Anna Ternheim i Eric Ericsonhallen med begränsad kapacitet.

Stockholm Music & Arts är verkligen en välarrangerad och vacker festival med musiker och konstnärer av högsta klass.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s