Artikel / Festival / Konserter / Nyheter / Recensioner

Popaganda 2015

popaganda 2015

FVI rapporterar från Eriksdalsbadet och Popaganda. Här finner du samtliga recensioner och rapporter från festivalen, häng också med i vårt Twitterflöde som går att hitta till höger eller via länken nedan.

Vår Twitter
FVIndies guide till festivalen
Spelschema

Recensioner
James Blake
bob hund
Amason

Rapporter
Fredag
Beatrice Eli lyckas inte peppa igång den stela Stockholmspubliken. Norrlads Guld Ljus är max värd 20kr. Att boktiteln “Kvinnopolitiska nyckeltexter” skiner igenom en tygkasse gav på förhand oddset 1.20 gånger pengarna. Sabina Ddumba låter precis som namnet antyder. Tove Styrke har gjort det omöjliga och tvättat bort idolstämpeln helt. Robyn är en superstjärna. James Blake fick håret att resa sig på allas armar. Varje festival borde boka Jungle och deras funkparty. bob hund är Sveriges bästa och alltid mest aktuella band.

Lördag
Maja Francis kommer garanterat få sin nästa singel spelad på P3. Joel Alme är verkligen 100% stereotypisk göteborgspop. Amason är Sveriges bästa se-på-eftermiddagen-i-solen-på-festival-band. Shout Out Louds är dock mer sitta-ner-dricka-öl-och-prata-till-band.  har inte tappat energin efter att ha fått vara med på en världshit, snarare tvärtom. Mapei och MØ tar också båda två pyrotekniken till Eriksdalsbadet. Att Lorentz kör Där dit vinden kommer två gånger, i exakt samma tappning blir bara pinsamt. Laaksos fans är festivalens mest hängivna. Seinabo Sey avslutar festivalen på ett mycket värdigt sätt, med gäster som bland annat Oskar Linnros, Timbuktu, Amanda Bergman och Maja Francis.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s