Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Astronauts, etc. – Shake It Loose

Astronauts, etc. släpper den 18 september sitt debutalbum Mind Out Wandering via Hit City U.S.A., en albumtitel som stämt väl in med hur singlarna som släppts under året låtit. Anthony Ferraros tidigare soloprojekt har växt till sig både sett till medlemmar och sound, ytterligare ett bevis på det är senaste alstret Shake It Loose.

Under sina drygt tre minuter låter den sina ljuva drömska slingor bädda ner oss, något som ju är perfekt nu när löven börjat falla och allt en vill är att bädda ner sig med regnet mot fönstret och tankarna drömmer sig tillbaka till sommaren.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s