Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Girl Band – Pears For Lunch

Irländska Girl Band släpper den 25 september sitt debutalbum Holding Hands With Jamie via Rough Trade. I väntan på detta har kvartetten tidigare släppt ifrån sig spåret Paul och nu följer ytterligare ett klaustrofobiskt spår genom Pears For Lunch.

Som vanligt när det gäller bandet är det skrämmande intensivt och lett av sångaren Dara Kielys uppgivna stämma imploderar bandet i vanlig ordning. Återigen är det en bilkrasch som inte går att slita ögonen från och ännu en viktig pusselbit till det efterlängtade debutalbumet.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s