Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: The Last Shadow Puppets – Bad Habits

Under vintern har ryktena om The Last Shadow Puppets, samarbetet mellan Arctic Monkeys Alex Turner och Miles Kane, återkomst bekräftats och under året är ett nytt album att vänta. Senast det begav sig var 2008 och det är en efterlängtad comeback som det ryktats om i princip regelbundet sedan man lämnade projektet vilande. Under måndagen landade första singeln i form av Bad Habits.

Det drygt tre minuter långa spåret innehåller förutom de tidigare flitigt använda stråkarna en kaxigare attityd vilket inte är helt oväntat med tanke på vilket håll Alex Turners image vandrat under 10-talet. Med singeln följer en Ben Chappell-regisserad video, samme Chappell som stod bakom ett flertal videos till singlarna från Arctic Monkeys kolossala album AM.

 

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s