Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: EERA – Drive With Fear

Norska, men Londonbaserade, Anna Lena Bruland, lyckades få en del ögon på sig när hon genom projektet EERA släppte debutsingeln White Water i maj förra året. Den 4 mars släpps den självbetitlade debut-EP:n som House Arrest Recs andra släpp någonsin och förhoppningarna är stora på EERA inför 2016.

Förutom White Water återfinns tre andra spår på den kommande debuten varav en finns att avnjuta redan nu. På Drive With Fear visar Bruland återigen upp sin starka sångröst i det svävande folkaktiga spåret som bekräftar att EERA har någonting spännande på gång.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s