Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: HÆLOS – Oracle

Hypade Haelos annonserade under onsdagen att man släpper sitt efterlängtade debutalbum den 18 mars via Matador. Förstagiven går under namnet Full Circle och i samband med detta delar man med sig av singeln Oracle. Ett drygt fem minuter spår som letar sig ut i rymden och cementerar förväntningarna på Londontrion.

På albumet återfinns även sedan tidigare släppta Pray, Cloud Nine, Earth Not Above samt Dust som alla finns att hitta på Soundcloud. Bandet har tidigare jämförts med bland andra Portishead samt Massive Attack och det är inte svårt att förstå varför, musikåret 2016 fortsätter med andra ord att se mycket lovande ut.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s