Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Oscar – Sometimes

Under fjolåret växte Oscar på allvar fram som en av indiepopens mer intressanta ansikten. Sedan tidigare stod det klart att ett debutalbum var att vänta under det nya året och nu står det klart att förstagiven Cut and Paste släpps via Wichita Recordings den 13 maj.

I samband med detta följde nygamla singeln Sometimes i en något uppdaterad men fortfarande lika beroendeframkallande version. På kommande plattan återfinns bland annat tidigare släppta singlarna Daffodil Days, Breaking My Phone samt Beautiful Words men även en duett med Marika Hackman under namnet Only Friend.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s