Artikel / FVI Introducerar / Lyssna / Nyheter

#59: Max Pope

max pope

FVI Introducerar #59 
Max Pope
FacebookTwitter – SoundcloudSpotify

Redan 2014 började det tisslas och tasslas och en viss Max Pope som då hade släppt sitt första demo Gone To Count Sheep. Sedan var det någorlunda tyst från den talangfulle artisten som bland annat synts i vännens Alex Bureys band. Fram tills nu. Förra fredagen släpptes Max Popes debut Less Than Nothing EP, en fyra låtar lång samling inspelad i just Alex Bureys hembyggda studio.

Max Pope finner sin styrka i ett klassiskt snyggt sound fyllt av känsla, det finns ett betydande släktskap med nämnda Burey och det är i vår bok något meriterande. Spåren på EP:n är s känns genuina och enormt genomarbetade och med tanke på att skaparen bakom precis lämnat tonåren bakom sig lovar det mycket gott från den gode Pope.

Ett av FVIndies syften är att lyfta fram nya band och artister som annars inte får publicitet i Sverige, detta gör vi genom att introducera ett nytt band i veckan. Ett roligt men krävande uppdrag, om du vill bidra tar vi mer än gärna emot tips. Samtliga band som fått denna ära hittar du i arkivet.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s